ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Το διήμερο 10-11/5/2019, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, διοργάνωσε το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από το τοπικό στη Γ Εθνική κατηγορία. 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συναδέλφους, κ.κ. Βαλούρδο Μιχαήλ, 26 ετών, απόφοιτο Ι.Ε.Κ. του τμήματος τεχνικού δικτύων και Τσικριτσάκη Βασιλική, 22 ετών, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Οι δυο συνάδελφοι ξεκίνησαν τη διαιτητική της πορεία περατώνοντας τη σχολή διαιτησίας το 2016.
Οι εν λόγω διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα απαιτούμενα, (τεστ ερωτήσεων περί του κανονισμού, φυσικής κατάστασης αλλά και διεύθυνσης αγώνα), και αποτέλεσαν δυο από τους 30 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ εθνικής Ανδρών όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τους κκ. Βαλούρδο και Τσικριτσάκη, και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Συννημένο Αρχείο: