ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελαν να συγχαρούν την Ο.Δ.Κ.Ε., την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ. και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση του 37ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 – 23 Σεπτεμβρίου στη πόλη της Θεσσαλονίκης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγχαρητήρια επίσης για την παρουσία τους αξίζουν, ο Εθνικός καθηγητής διαιτησίας κ. Κορομηλάς Κ. αλλά και οι υπόλοιποι καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Ζαβλανός Ν., Μητσόπουλος Κ. και Τανατζής Γ., για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία τους και την επιμορφωτική παρουσίαση τους, επί των κανονισμών της καλαθοσφαίρισης.

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης του Σεμιναρίου τιμήθηκαν οι επτά νέοι Έλληνες Διεθνείς διαιτητές FIBA και ανάμεσα τους βρισκόταν και το μέλος του Συνδέσμου μας κ. Καρανικόλα Αλεξάνδρα. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι είναι οι κ.κ. Ζαχαρής Δ., Κάρδαρης Α., Καρπάνος Η., Πιτσίλκας Β., Τζιοπάνος Ν. και Τσολάκος Μ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την Διεθνή αξιολόγηση τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του αλλά και για την άψογη φιλοξενία που επιφύλασσαν σε όλους τους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο τις κατάλληλες συνθήκες για ένα σεμινάριο αντάξιο με το επίπεδο της Ελληνικής Διαιτησίας.