Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα-Ανακοινώσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Το διήμερο 10-11/5/2019, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, διοργάνωσε το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από το τοπικό στη Γ Εθνική κατηγορία. 

Συλλυπητήρια

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αθλητικό συντάκτη και ταμία του ΠΣΑΤ, Αντώνη Παπουτσάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2019

Την Παρασκευή 22/2/2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκδηλώσεων «Lido Royal» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Σύνδεσμος διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα Χανιά.

Αποτελέσματα Σχολής Διαιτησίας 2019

           Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Βαρδιναγιάννειο Αθλητικό Κέντρο πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της «σχολής διαιτησίας 2018-2019», που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

          Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το σωματείο του Ο.Φ.Η. για την προθυμία του να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι διαιτητές στο Τουρνουά Funny Ball για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Επιτυχημένο το 8ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Τη Τετάρτη 12/12/18 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου Ηρακλείου,  το 8ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΚΑΣΚ. Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:

8ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας

8ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης

 

         Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιήσει Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Συγχαρητήρια

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το πρώην μέλος του Συνδέσμου μας και νυν του Συνδέσμου Αχαΐας κο Χουλιάρα Γεώργιο αλλά και το μέλος μας κο Πίπλιο Παναγιώτη για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, ο μεν πρώτος στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, του Τμήματος Φυσικής, του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο δεύτερος στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Συγχαρητήρια

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρει το μέλος του κ. Αρτεμάκη Δόμνα για τη συμμετοχή της και φέτος αλλά και την επιτυχή ολοκλήρωση του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που διεξήχθη την Κυριακή 11/11/18, εκπροσωπώντας επάξια τον Σύνδεσμο μας.                              

Subscribe to RSS - Νέα-Ανακοινώσεις