Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα-Ανακοινώσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το μέλος του Συνδέσμου μας κα Καλαϊτζάκη Βασιλική για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών της, στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με την επιτυχία της αυτή, η κα Καλαϊτζάκη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι εκτός από ακέραιος χαρακτήρας και καλή διαιτητής, είναι και καλή επιστήμονας.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. της εύχονται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει στη ζωή της.

 

9ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας - Ευχαριστίες

Τη Δευτέρα 4/11/19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου Ηρακλείου,  το 9ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.. Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης, τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Γάμου

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα ήθελαν να συγχαρούν το μέλος του Συνδέσμου μας  κο Τούλη Γεώργιο, ο οποίος νυμφεύθηκε στην Ανώπολη Ηρακλείου, την εκλεκτή της καρδιάς του, Στεφανάκη Μαρίνα.  

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθουν οι απόγονοι, που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του Συνδέσμου μας. 

9ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας

Τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιήσει Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Subscribe to RSS - Νέα-Ανακοινώσεις