Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα-Ανακοινώσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελαν να συγχαρούν την Ο.Δ.Κ.Ε., την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ. και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση του 37ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 – 23 Σεπτεμβρίου στη πόλη της Θεσσαλονίκης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αξιολογημένων Διαιτητών

Στις 23/9/2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 37ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στα δύο γκρουπ, στη Θεσσαλονίκη, σημείωσαν 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις όσο και στο τεστ φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Σεμινάριο Αξιολογημένων Διαιτητών 2019

Ξεκινούν την Πέμπτη 19/09/2019 οι εργασίες του 37ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τη φετινή χρονιά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη με διάρκεια 2 ημερών για όλους τους αξιολογημένους διαιτητές, όπου 15 διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα δώσουν το παρόν. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες διαιτητές είναι:

 

 

     Α1 Εθνική Κατηγορία               

Αγιασμός 2019. Καλή σεζόν !!!

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2019 ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γιώργος εκπρόσωπος του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., η δημοσιογράφος κ. Άγα Ειρήνη που κάλυψε την εκδήλωση και με φωτογραφικό υλικό και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας.  

Συγχαρητήρια για την δράση σας

Τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον ΑΣΑ Αναγέννηση για την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 2/9/2019, τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ηρακλείου και των  Παλαίμαχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας !!!

Δύο απ’ τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης κατάφεραν να εισαχθούν σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιτυγχάνοντας στις τελευταίες πανελλήνιες εξετάσεις. Οι συνάδελφοι αυτοί είναι οι κ.κ. Κατσούγκρης Τιμολέων και Πετράκης Κωνσταντίνος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επιτυχία των ανωτέρω διαιτητών και τους εύχονται ολόψυχα “καλή πρόοδο” στη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους.

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο) η ετήσια Γενική Συνέλευση εν’ όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2019

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο) ο καθιερωμένος αγιασμός εν’ όψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Διεθνή διαιτητή κο Κορομηλά Ηλία αλλά και τους συναδέλφους διαιτητές του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ.κ. Κατραχούρα Γιώργο, Μαλαμά Γιάννη, Χαλαμπαλάκη Μηνά και Χριστινάκη Νώντα για την παρουσία τους στο Τουρνουά Aegean, που συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ε.Ο.Κ. μαζί με την Τοπική Ένωση (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.) την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο και συμμετείχε η Εθνική μας Ομάδα αλλά και εκείνες της Ουγγαρίας και του Ιράν.

Subscribe to RSS - Νέα-Ανακοινώσεις