Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα-Ανακοινώσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το μέλος του Συνδέσμου μας κα Καλαϊτζάκη Βασιλική για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών της, στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με την επιτυχία της αυτή, η κα Καλαϊτζάκη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι εκτός από ακέραιος χαρακτήρας και καλή διαιτητής, είναι και καλή επιστήμονας.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. της εύχονται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει στη ζωή της.

 

9ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας - Ευχαριστίες

Τη Δευτέρα 4/11/19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου Ηρακλείου,  το 9ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.. Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης, τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Γάμου

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα ήθελαν να συγχαρούν το μέλος του Συνδέσμου μας  κο Τούλη Γεώργιο, ο οποίος νυμφεύθηκε στην Ανώπολη Ηρακλείου, την εκλεκτή της καρδιάς του, Στεφανάκη Μαρίνα.  

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθουν οι απόγονοι, που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του Συνδέσμου μας. 

9ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας

Τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιήσει Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσει στις 18:00.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελαν να συγχαρούν την Ο.Δ.Κ.Ε., την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ. και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση του 37ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 – 23 Σεπτεμβρίου στη πόλη της Θεσσαλονίκης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αξιολογημένων Διαιτητών

Στις 23/9/2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 37ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. και το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στα δύο γκρουπ, στη Θεσσαλονίκη, σημείωσαν 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις όσο και στο τεστ φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Σεμινάριο Αξιολογημένων Διαιτητών 2019

Ξεκινούν την Πέμπτη 19/09/2019 οι εργασίες του 37ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τη φετινή χρονιά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη με διάρκεια 2 ημερών για όλους τους αξιολογημένους διαιτητές, όπου 15 διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα δώσουν το παρόν. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες διαιτητές είναι:

 

 

     Α1 Εθνική Κατηγορία               

Αγιασμός 2019. Καλή σεζόν !!!

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2019 ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γιώργος εκπρόσωπος του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., η δημοσιογράφος κ. Άγα Ειρήνη που κάλυψε την εκδήλωση και με φωτογραφικό υλικό και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας.  

Συγχαρητήρια για την δράση σας

Τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον ΑΣΑ Αναγέννηση για την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 2/9/2019, τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ηρακλείου και των  Παλαίμαχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη.

Subscribe to RSS - Νέα-Ανακοινώσεις