Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα-Ανακοινώσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Διεθνή διαιτητή κο Κορομηλά Ηλία αλλά και τους συναδέλφους διαιτητές του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ.κ. Κατραχούρα Γιώργο, Μαλαμά Γιάννη, Χαλαμπαλάκη Μηνά και Χριστινάκη Νώντα για την παρουσία τους στο Τουρνουά Aegean, που συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ε.Ο.Κ. μαζί με την Τοπική Ένωση (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.) την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο και συμμετείχε η Εθνική μας Ομάδα αλλά και εκείνες της Ουγγαρίας και του Ιράν.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Το φετινό καλοκαίρι είναι ίσως απ’ τα πιο ευχάριστα και πιο επιτυχημένα στην ιστορία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Μετά την ένταξη της Αλεξάνδρας Καρανικόλα στους πίνακες των διεθνών διαιτητών της FIBA, τις προηγούμενες ημέρες κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έγγραφο της Διεθνούς Ομοσπονδίας στο οποίο ενημερώνει πως το μέλος του Συνδέσμου μας Γιάννης Μαλαμάς, διαιτητής Α1 εθνικής κατηγορίας, συμπεριλήφθηκε στους πίνακες διεθνών διαιτητών FIBA για διοργανώσεις “Basketball 3X3”.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Τις τελευταίες μέρες όλοι οι ιθύνοντες του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι για τα μέλη του και δικαιωμένοι για την πορεία που διαγράφουν στην ελληνική διαιτησία. Συγκεκριμένα, ήρθε μια ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με την οποία η Αλεξάνδρα Καρανικόλα εντάσσεται επισήμως στους πίνακες των διεθνών διαιτητών της FIBA.

SUMMER HOOPS 2019

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την οργανωτική επιτροπή του “Summer Hoops” και συγκεκριμένα τους κκ. Ζάγκλα Γιώργο, Λιανό Γιάννη και Πετράκη Αλέξανδρο καθώς και το Σωματείο του Ο.Φ.Η. για τη διοργάνωση του τουρνουά «Summer Hoops» στην άμμο, το οποίο έλαβε χώρα τρίτη συνεχόμενο καλοκαίρι, το Σαββατοκύριακο 20-21/7/19.

Συγχαρητήρια !!!

         Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας κα Τσικριτσάκη Βασιλική και κα Κουλιεράκη Χρύσα για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, η μεν πρώτη στη Φιλοσοφική Σχολή, τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και η δεύτερη στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου FREDERICK UNIVERSITY, ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ειδική εκπαίδευση. Με την επιτυχία τους αυτή, οι κ.κ. Τσικριτσάκη και Κουλιεράκη απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι εκτός από ακέραιοι χαρακτήρες και καλοί διαιτητές, είναι και καλοί επιστήμονες.

Λαχειοφόρος 2019

           Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την ενίσχυση της ταμειακής του επάρκειας. Ο τυχερός λαχνός προέκυψε απ’ την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 14/5/19 και το νούμερο αυτού ήταν το 3082. Τυχερός, ήταν ο κος Μώτσας Σωκράτης, από της Αρχάνες, όπου κέρδισε μια δωροεπιταγή των 600€ από την εταιρία «ΠΛΑΙΣΙΟ». Η παράδοση του δώρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κο Μαχαιριανάκη Μιχάλη  και παρουσία του υποδιευθυντή του καταστήματος «ΠΛΑΙΣΙΟ» Ηρακλείου κο Σαμόλη Φραγκίσκου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Το διήμερο 10-11/5/2019, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, διοργάνωσε το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από το τοπικό στη Γ Εθνική κατηγορία. 

Συλλυπητήρια

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αθλητικό συντάκτη και ταμία του ΠΣΑΤ, Αντώνη Παπουτσάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2019

Την Παρασκευή 22/2/2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκδηλώσεων «Lido Royal» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Σύνδεσμος διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα Χανιά.

Subscribe to RSS - Νέα-Ανακοινώσεις